Hirdetés

A One-Punch Man edzéstervvel 20 kilót fogyott karantén alatt egy japán srác

|

A YouTuber hasznossá tette a karanténban eltöltött hónapokat, megint tarolt a One-Punch Man edzésterv.

Hirdetés

Viszonylag gyakori eset, hogy filmek, sorozatok, vagy éppen animék inspirálják az embereket különböző dolgokra, nem történt ez másként Jigoku Dera Guren Maru esetében sem, aki a One-Punch Man alapján kezdett komolyabban foglalkozni a testedzéssel.

A népszerű videós természetesen dokumentálta is az edzéssel töltött hónapjait. Jigoku pontosan követte az animében a főszereplő edzéstervét, vagyis arra törekedett, hogy minden nap megcsináljon 100 fekvőtámaszt, 100 felülést, 100 guggolást, és még fusson is 10 km-t. A videós az edzés elkezdése előtt nagyjából 83 kg volt, egy év után pedig jelentősen lefogyott 58 kg-ra.

Hirdetés

A látványos eredmény és a folyamat itt megtekinthető:

Nem újdonság egyébként, hogy Saitama edzéstervének köszönhetően valaki sokkal jobb formába került. Egyeseken már egy hónap után látszik az eredmény, mások kereken 100 napon át űzték a programot, de van aki több mint másfél éven keresztül tartotta az edzéstervet, és nemcsak lefogyott, hanem komoly izmokat is sikerült felpakolnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)