Hirdetés

A Sony fát ültet minden játékos után, aki megszerzi a Horizon Forbidden West egyik trófeáját

|

Lényegében mindenki hozzájárulhat a kezdeményezéshez, aki eltölt pár órát a Horizon Forbidden West világában.

Hirdetés

A játékosok nagy részének még két napot kell várnia, hogy belevághasson a Horizon Forbidden West kalandjaiba - írásos és videós formában is elmondtuk, miért érdemes elkísérni Aloyt a Tiltott Nyugat veszélyes tájaira. A Sony azért még pörgeti a marketinget a következő napokban is, most például egy remek kezdeményezéssel bátorítja a játékosokat a vásárlásra.

A Play and plant program keretében az a cél, hogy nagyjából 288 ezer fát sikerüljön ültetni, de ehhez mindenki segítségére szükség van.

Hirdetés

Az Arbor Day Foundationnel együttműködésben az Egyesült Államok három területén, Wisconsinban, Kaliforniában és Floridában szeretnének fákat telepíteni, olyan zónákba, ahol az erdőirtás és a természeti katasztrófák súlyos problémákat okoztak és okozhatnak a továbbiakban is. Floridában például megnőtt az erdőtüzek veszélye a kidőlt fák miatt, Kaliforniában pedig a kihalás határára került szürke farkasok visszatérése teszi szükségessé az ültetést.

Hirdetés

Minden játékos, aki március 25-ig (vagy amíg kb. 288 ezer fát nem sikerült ültetni) feloldja a Reached the Daunt trófeát, hozzájárul a sikerhez. Ez automatikusan megtörténik a sztori elején, lényegében semmit nem kell érte tenni azon túl, hogy játszunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)