Hirdetés

A Twitch 1 millió dollárt adományozott egy hátrányos helyzetű játékosokat segítő szervezetnek

|

A játék mindenkié, és ezt a Twitch komolyan is gondolja.

Hirdetés

Még 2004-ben Mark Barlet és Stephanie Walker alapítottak egy AbleGamers nevű szervezetet, hogy segítsék azokat a gamereket, akik elvesztették kedvenc hobbijukat egy fogyatékosságuk miatt.

A céljuk, hogy a videojátszás tényleg mindenkié lehessen, de persze nincs az a nemes cél, ami a megvalósulhat tőkealap nélkül. Itt jött a képbe SteveInSpawn.

Hirdetés

Steven "SteveInSpawn" Spohn, az AbleGamers vezető menedzsere elhatározta, hogy 40. születésnapjára összegyűjt 1 millió dollárt az alapítványnak, amit aztán arra használnak majd, hogy javítsák azok életminőségét, akik valamilyen nehézséggel kénytelenek együtt élni. Erre jött a Twitch.tv és rövidre zárta a gyűjtést.

Steven eddigre már összeszedett 150 000 dollárt, de a Twitch ettől még könnyedén rátolt 1 milliót a kasszára. Steven és az AbleGamers ennyi pénzzel már belefoghatnak abba, hogy kisegítsék azokat, akik nem tudják úgy pörgetni az egeret, mint DrLupo és társaik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)