Hirdetés

Az ArmA 3 játékosai 176 ezer dollárt adományoztak a Nemzetközi Vöröskeresztnek

|

Tavaly megjelent a genfi egyezményről és a háború egyszerű hőseiről mesélő DLC, melynek bevételeit a Vöröskereszthez juttatja el a Bohemia.

Hirdetés

Az ArmA 3 - Laws of War csomagja egy rendhagyó DLC volt. A szokásos lövöldözés helyett egy új frakcióra helyeződött a hangsúly, amely a csaták után hátrahagyott pusztulással és aknákkal foglalkozott.

Hirdetés

A humanitárius törekvésekre koncentráló tartalmi csomaggal a genfi egyezményről akart egy kiselőadást tartani a Bohemia. Szerintük fontos beszélni a háború másik oldaláról is, és éppen ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a Nemzetközi Vöröskeresztnek adományozzák a DLC bevételeinek egy részét.

Ugyan a DLC-t nem mindenki fogadta kitörő lelkesedéssel, még így is termelt elég bevételt ahhoz, hogy 44 000 000 forintnyi adományt tudjanak összegyűjteni a szervezetnek. Ismét lenyűgöző, mire képes a játékosközösség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)