Hirdetés

190 órányi speedrun vár ránk a 2018-as Awesome Games Done Quick alatt

|

A szervezők bejelentették, milyen játékok speedrunjait láthatjuk a 2018 első heteiben a következő Awesome Games Done Quick alatt. A cél persze ismét a jótékonykodás.

Hirdetés

A szokásos nyári és a GDQ-s gárda által összeállított szeptemberi, a Harvey hurrikán károsultjainak javára tartott jótékonysági stream után 2018 január 7-e és 14-e között kerül majd megrendezésre a 2018-as Awesome Games Done Quick. A szervezők viszont már most megbeszélték a résztvevő speedrunnerekkel, mik lesznek a programpontok, a játéklistát pedig a nyilvánossággal is megosztották.

Hirdetés

A nevezett játékok között ezúttal is akadnak klasszikusok, lesz például runner, aki 24 perc alatt tervezi végigjátszani a Baldur's Gate 2-t, szerepel a programban a Contra 12 perces legyűrése, illetve az első Diablo is terítékre kerül. De persze lesznek frissebb játékok is, mint a Resident Evil 7, a Prey, vagy a régi játékokat felújító Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

A teljes listát és hogy egész pontosan milyen kihívásokat vállaltak a speedrunnerek, itt olvashatjátok. A gyűjtés egyébként a rákmegelőzéssel foglalkozó Prevent Cancer Foundation javára folyik majd, persze ez még odébb van, addig egy kis előzetest kaphattok a legutóbbi Summer Games Done Quick hangulatvideójából.

Nézzétek, ha tudtok, segítsetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)