Hirdetés

Az Awesome Games Done Quick 3 millió dollárt gyűjtött a rák elleni küzdelemre

|

Rekord mennyiségű adományt dobott össze a speedrunokra kíváncsi közönség, melyet a rendezvény szervezői jótékony célokra használnak fel.

Hirdetés

Mindig szívmelengető érzés, amikor a gamerek felsorakoztatásával valamilyen jó ügy előremozdításáért küzdenek a játékipar szereplői. Ezúttal az Awsome Games Done Quck nevű rendezvény rekord mennyiségű támogatást kapott, mely teljes egészében egy rákmegelőzéssel foglalkozó alapítványhoz kerül.

Hirdetés

Az AGDQ a világ egyik legnagyobb olyan rendezvénye, melyen a speedrunnerek csillogtathatják meg tehetségüket. Ezúttal is rengetegen gyűltek össze, hogy az elmúlt évtizedek változatos platformjain vigyék végig minél gyorsabban a játékipar gyöngyszemeit. A versenynek ezúttal két új szereplője is volt, az egyik a The Outer Worlds, a másik pedig a Terraria, melyek mindegyikében remek időket sikerült beállítani. A közvetítések teljes listáját itt találjátok.

Az idei évben nem csak a a végigjátszásokban születtek rekordok, hanem a bevételben is, ugyanis a közvetítések ideje alatt végi lehetőség volt adományozni, a közösség pedig majdnem egymilliárd forintnyi hozzájárulást dobott össze, melyet mind jótékony célra ajánlott fel a rendezvény. Az összeg a Prevent Cancer Foundationhüz kerül, akik azzal foglalkoznak, hogy felhívják a figyelmet arra, hogyan lehet megelőzni a rákos megbetegedéseket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)