Hirdetés

Egy kiadó játékának bevételeiből 75% az egyik fejlesztő fiának kezelésére megy

|

Befutott az Axiom Verge című indie csoda fizikai kiadása, ami amellett, hogy egy nagyon laza játékot hoz el kézzelfogható formában, még egy jó ügyet is szolgál.

Hirdetés

Az Axiom Verge fejlesztője, Tom Happ elárulta, hogy fia ugyan nem született semmiféle rendellenességgel, de később kialakult egy betegsége, melynek hatására a motoros funkciói és hallása komolyan sérült. Az élete hátralévő részét neurológiai sérülésekkel kell leélje, és komoly segítségre szorul.

Hirdetés

A BadLand Games, az Axiom Verge kiadója ezért határozott hát úgy, hogy Happ fiának adományozza majd a fizikai példányokból származó bevétel 75 százalékát. Ez rendesen megkönnyíti a kezelések kifizetésének terhét.

Happ elmondása szerint egyébként ezt az egészet nem is akarták hirdetni, de maga a fejlesztő meg akarta ezt köszönni nekik, és így került nyilvánosságra.

"A BadLand Games nem akarta nyilvánosságra hozni, mert nem szerették volna, hogy félreértés legyen és azt higgyék, hogy a fiam szenvedését marketing eszköznek használják. Remélem, hogy ez nem így megy át."

Az Axiom Verge dobozos változata megvásárolható PlayStation 4-re, PS Vitára, és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)