Hirdetés

Az Electronic Arts mindenkit arra kér, jelezze, ha bántalmazták

|

Az EA a közösség tagjainak és saját alkalmazottainak egyaránt segítséget kíván nyújtani.

Hirdetés

Miután pár nappal ezelőtt kirobbant a játékipar szexuális zaklatási botránya, és jó pár magas rangú alkalmazott lett kénytelen új állás után nézni, mindenki igyekszik jelezni, hogy megteszi a szükséges lépéseket, nyomozást indít, lesújt, ha le kell sújtani. Az Electronic Arts sem kivétel. Egy a napokban kiadott közleménnyel arra kérték dolgozóikat és közösségeik tagjait, hogy amennyiben bármilyen zaklatást vagy szexuális visszaélést tapasztaltak, jelezzék ezt feléjük az oldalon megadott módszerek valamelyikét használva, vagy feletteseiken keresztül. 

Hirdetés

Minden vádat komolyan vesznek és utánajárnak, illetve mindent megtesznek azért, hogy az áldozatok kilétére ne derüljön fény.  Ez persze számtalan kérdést vet fel, de többet egyelőre nem tudunk, és csak remélni merjük, hogy valami értelmes folyamat lesz ez, ami valódi öntisztulást jelent, nem a házmester-rendszer 2.0-t.

A napokban a Ubisoft két dolgozóját, valamint Chris Avellone-t is menesztették, az Assassin's Creed játékokért felelős Ashraf Ismail pedig önként ment szabadságra, hogy rendezze az otthoni ügyeket, miután kiderült, hogy csalta a feleségét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)