Hirdetés

Az Extra Life is kint lesz az E3-on

|

A gamer világ egyik legnagyszerűbb kezdeményezése az Extra Life, melynek szervezőit bárki megismerheti, aki kilátogat az idei E3-ra.

Hirdetés

Számos olyan alapítvány vagy kezdeményezés látott napvilágot az elmúlt évtizedekben, melyek a játékostársadalom megmozgatásával kívánják beteg gyerekek napjait szebbé tenni.

Ilyen kezdeményezés a 2008-ban indult Extra Life is. A résztvevők feladata csupán rávenni barátaikat, családtagjaikat, hogy támogassák őket 24 órás játékmaratonjukon némi pénzmaggal (óránként 1 dollárral, például). Az így összegyűjtött összeget ezután el kell juttatni az alapítványnak, akik a pénzt természetesen a gyermekek gyógyítására fordítják. Közösségi szórakozásnak sem utolsó, ha barátainkkal összeállunk, ráadásul nagyon sokat segíthetünk így. Aki van olyan szerencsés, mint aDaM kollégánk, és alkalma adódik kilátogatni az idei E3-ra, az a nyugati lobby bejáratánál keresse a szervezőket, ott teheti fel kérdéseit nekik, ráadásul egy saját, személyre szabott táskacimkével is gazdagabb lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)