Hirdetés

Az online térben éppúgy jelen lehet a depresszió, mint máshol

|

A közösségi médiában tapasztalt "elvárások" pedig gyakran még rá is erősíthetnek a szorongásra. Újabb fontos témát vesézett ki a Képernyővédő podcast.

Hirdetés

Ha régóta követtek már minket, akkor valószínűleg tisztában vagytok azzal, hogy a GameStar csapatára nemcsak akkor számíthattok, ha friss híreket és teszteket szeretnétek olvasni, hiszen olykor beszámolunk olyan témákról is, amelyek nem biztos, hogy közvetlenül kapcsolódnak a gaming világához, de még a hardcore játékosok számára is hasznosak lehetnek. Részben ezért létezik Extra Life rovatunk, és ezért javasoljuk HP és mazur közös projektjét is.

Bizony, a srácok elég gyakran teszik le a kontrollert, hogy a Képernyővédő adásaiban vendégeikkel együtt olyan témákat boncolgassanak, amelyekkel valószínűleg nem minden nap találkozik az átlagos gamer.

Hirdetés

A podcast 11. felvonásának vendége az író, újságíró és beauty influencer Herczeg Szonja volt, és a témaválasztás is újból betalált. Ezúttal a depresszió, a szorongás, és az internet világában kialakított énkép került előtérbe, hiszen manapság már nemcsak a való életben, de online is olyan helyzetekben találhatja magát az ember, ami nem feltétlenül tesz jót a mentális egészségnek. A közösségi médiából áradó nyomás pedig sok esetben csak tovább tetézheti a problémákat.

Ha tetszett HP és mazur előadása, és a jövőben sem szeretnétek lemaradni a friss epizódokról, akkor érdemes ellátogatni a Képernyővédő Spotify- és YouTube-oldalára, de Facebookon is megtaláljátok őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)