Hirdetés

Jelentős adománnyal segít a Bethesda a járvány elleni harcban

|

Egymillió dollárt ad a játékkiadó a koronavírus járvány elleni harcra.

Hirdetés

Lassan két hónapja, hogy a nyugati világ is karanténba került, és habár úgy tűnik, jövő hónaptól részben újraindulhat az élet, messze nincs még vége a harcnak, amelyet a társadalom a COVID-19 járvánnyal vív. Ebbe a csatába szállt most be a Bethesda, egymillió dollárt fog eladományozni különböző segélyszervezetek számára.

Hirdetés

A ZeniMax Media vállalatcsalád tagja, a Bethesda Softworks 500.000 dollárt ajánlott fel a Direct Relief nonprofit szervezet javára, mely az élvonalban harcoló orvosoknak és egyéb egészségügyi dolgozóknak biztosít védőfelszerelést. Az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) 250.000 dollárt kap, hogy a világ rászoruló gyermekeit és azok családjait segíthessék világszerte. A maradék 250.000 dollár sorsáról pedig a vállat többi, észak-amerikai és nemzetközi irodái és egyéb stúdiói fognak helyileg dönteni; mindenképpen szeretnének segíteni azokon a közösségeken, amelyekben világszerte dolgoznak és élnek. 

Továbbá a saját közösségük megerősítése és adományok gyűjtése céljából a #BethesdaAtHome keretein belül a stúdió alkalmazottai otthonról fognak különböző játékokat streamelni. Aki szeretne adakozni a cégen közreműködésével, az most megteheti, ugyanis a Twitch csatornájukon befolyt összegeket ugyanúgy szétosztják az említett szervezetek között. 

A Bethesda nem először próbál nonprofit szervezeteknek segíteni, korábban például állatvédő egyesületnek nyújtott segítő kezet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)