Hirdetés

A Bethesda segít, hogy olyan kigyúrt legyél, mint a Doom Slayer

|

Blogposztokban magyarázzák el, mely izomcsoportokat kell fejleszteni, hogy hatékonyan darálhassunk démonokat.

Hirdetés

Az idei a Doom éve, és valamikor megjelenik az új rész, a Doom Eternal is, de addig valahogy el kell ütni az időt.

Hirdetés

Az edzés például tökéletes program. A Ripped & Tear sorozattal a Bethesda azt mutatja be, mi kell ahhoz, hogy valaki olyan lazán lengesse a fegyvereket és láncfűrészeket, mint a DOOM Slayer. Sokat számítanak a combizmok, a hátizmok, mely utóbbiról egy második posztban is értekeztek. Egy fitneszedző tanácsait követve bárki kigyúrhatja magát (természetesen nem árt előtte beszélni egy szakértővel, mielőtt maradandó sérülést szenvedünk), felhúzásokkal, súlyemeléssel lehet fejlődni. Részleteket a linkeken olvashattok. A Slayers Club a napokban bővült, érdemes regisztrálni (ingyenes), lesz pár érdekes exkluzív dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)