Hirdetés

Gyermekkórházat tett vidámabbá a Blizzard

|

Olyan aranyosan ábrázolva talán még sosem láttuk Arthast, Illidant, vagy éppen a zergeket, ahogy egy koreai gyermekkórház falára kerültek fel.

Hirdetés

Ahogy azt a csapatnál már valószínűleg megszokták, a Blizzard körül most is zajlik az élet, nem kis részben az Overwatch robbanásszerű sikerének köszönhetően. Ettől függetlenül nem csak a játékaival van elfoglalva a cég, nemrég például egy kifejezetten szép gesztusra szánták el magukat.

A kiadó állta ugyanis nemrég a legnagyobb szöuli gyermekkórház egy helyiségének berendezését, amibe természetesen becsempésztek egy kicsit a saját egyéniségükből is. A tartós kezelésre szoruló gyerekek és családtagjaik kikapcsolódását (és néhány oktatóprogrammal tanulását) segíteni hivatott szobába nem csupán néhány laptop és tablet került. Felkérték ugyanis a Carbot Animations alapítóját is, hogy egy hangulatos falfestménnyel dobja fel a helyet, amin gyermekbarát stílusban jelennek meg a Warcraft és a StarCraft-univerzum ismert karakterei és egységei is.

Kétségkívül szép hozzájárulás a Blizz részéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)