Hirdetés

Boldzerrel koriztunk a legutóbbi Chio Mozdulj Gameren

|

2018 első Chio Mozdulj Gamer rendezvényén az aktuális nagykövet, vagyis Boldzer vitte el a jelentkezőket egy közös korcsolyázásra.

Hirdetés

Pörög az idő, már magunk mögött is tudhatjuk a januári Chio Mozdulj Gamert, ahol a korcsolyázás került a középpontba. A Mozgalom lelkes tagjai Boldzerrel együtt a Városligeti Műjégpályát támadták be.

Hirdetés

Az első idei Mozdulj Gamer sportrendezvényen Boldzer társaságában korizhattatok a Műjégpályán. A januári nagykövet nemrég a síeléssel is megpróbálkozott, de a közös mókánál inkább azért olyan sportot választott, amelyben ő maga is otthonosan mozog. Persze azért így is izgult egy kicsit, hiszen két év is eltelt azóta, hogy utoljára korcsolyát húzott a lábára. A rendezvényen készült videónkból kiderül, hogyan teljesített a jégpályán. 

2018-ben megállíthatatlanul pörög tovább a Mozdulj Gamer Mozgalom, hamarosan jelentkezünk a következő sportrendezvény részleteivel, de addig is elolvashatjátok, hogyan telt a Mozgalom 2017-es éve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)