Hirdetés

Boros-Szikszai képekre licitálva segíthettek az elhunyt M.A.G.U.S. alkotó családjának

|

Idén januárban, életének 54. évében elhunyt Gáspár András, a M.A.G.U.S. egyik atyja, most az ő családja megsegítésére indítottak jótékonysági árverést.

Hirdetés

Idén januárban hagyott itt bennünket a Gáspár András, akire legtöbben valószínűleg a M.A.G.U.S. szerepjáték létrehozásában játszott szerepe miatt emlékezünk. Gáspár családjának megsegítésére nemrég jótékonysági árverés indult, az aukción a Boros-Szikszai alkotópáros olyan képeit lehet megvásárolni, amelyek klasszikus M.A.G.U.S. kötetek borítói voltak.

Hirdetés

Az Észak lángjai - Jótékonysági árverés Gáspár András családjáért Facebook oldalon folyik a licitálás, illetve egészen pontosan ennek az oldalnak kell privát üzenetben elküldeni az ajánlatotokat, ha esetleg ti is a falatokon szeretnétek tudni az egyik képet. Az alábbi posztban maga az oldal frissíti az aktuális árat az összes kép esetében - a licit egyébként 100 ezer forintról indult mindegyik grafikánál, a licitlépcső pedig minimum 10 ezer forint).

A legtöbb kép aktuális ára nagyjából 200 ezer forint körül mozog éppen, de a Sötét Zarándok például már elérte a félmillió forintot. A licitálás holnap, azaz szombaton, este 8 órakor zárul. Ha az aukció vége előtt 5 perccel érkezik érvényes licit, akkor az aukció további 5 percig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)