Hirdetés

Brutális kalapáccsal akar formába rázni téged is a Warhammer

|

Aki ezzel a pöröllyel kezd edzeni, az a káosz erőivel is biztosan el fog bírni.

Hirdetés

Bemutatkozott a legújabb edzőtermi csoda, a testépítés következő slágere, a Mark-19 Emperor-class Primarch Fitness Warhammer, ami gyakorlatilag a Warhammer univerzum mögött álló Games Workshop szerint egy "fitnesz kalapács".

Világosan látszik, hogy egy gondos tervezés és tökéletes kivitelezés után megszületett eszközről van szó, aminek hála a Warhammer-rajongók olyan izmokat pattinthatnak magukra, melyek láttán még az Istencsászár is elismerően csettintene. 

Hirdetés

Az alábbi videóban azt is megnézhetitek, hogyan képzel el a Warhammer egy laza kis edzést a Mark-19 Emperor-class Primarch Fitness Warhammerrel.

Nyilván mint oly sok más mai hír esetében, ezúttal is a Warhammer áprilisi tréfájáról van szó, mondjuk legalább ez valóban egy jobban sikerült próbálkozás volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)