Hirdetés

Brutális képregénycsomaggal kedveskedik az egészségügyi dolgozóknak egy magyar kiadó

|

40 ezer forintos, 21 darabból álló gyűjteményt kapnak a hétköznapi hősök a Kingpin képregényboltban.

Hirdetés

A koronavírusjárvány emberfeletti terhet rótt és ró az egészségügy összes dolgozójára, szerencsére azonban egyre több olyan magyar vállalkozás akad, amely ha kicsiben is, de megpróbálja valahogy támogatni őket. A Kingpin képregénykiadó például olvasnivalót biztosít a számukra, ráadásul nem is keveset. 

A magyar képregényes élet egyik megkerülhetetlen sarokpontjának tekinthető kiadó régóta foglalkozik Marvel, DC Comics és más egyéb nyugati képregények kiadásával, most ezekből a kiadványokból pakol össze egy-egy 40 ezer forint értékű ajándékcsomagot az egészségügyi dolgozóknak.

Hirdetés

Ha te is az egészségügyben dolgozol, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni a Kingpin képregényboltba, és ott bemutatni az EÜ igazolványodat, majd ezt követően egyből megkapod a 21 darabos ajándékcsomagot, a kiadó így köszöni meg neked a munkádat ezekben a nehéz időkben. Ez mindenképpen remek kezdeményezésnek tekinthető, le a kalappal a kiadó előtt, elég masszív pakkot állított össze a hétköznapi hősöknek.

A nyitókép csak illusztráció, arról nincsenek információink, hogy pontosan mely Kingpin kiadványok képezik az ajándékcsomag részét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)