Hirdetés

Bturbo e-sportoló múltjáról is mesélt a V4-en

|

Tudtad, hogy Bturbo fiatalabb korában elég komoly szinten űzte a CS:GO-t? A népszerű videós többek között erről is beszélt a Chio Mozdulj Gamer színpadán a V4-en.

Hirdetés

Menetrend szerint érkezik a következő V4-es videónk, amelyben ismét a Chio Mozdulj Gamer színpadának egyik izgalmas beszélgetését nézhetitek meg. 

Hirdetés

Ezúttal Bturbót faggatták a műsorvezetők az e-sporthoz és a klasszikus sportágakhoz fűződő kapcsolatáról. A youtuber régebben profi CS:GO játékosnak számított, több külföldi rendezvényen is megcsillogtatta tudását és szórta a pontos fejlövéseket. A színpadon természetesen azért nem csak a játékokról esett szó, Bturbo kedvenc sportágairól is mesélt, és kitért arra is, hogy bármennyire próbálta, fociban sosem sikerült ügyes játékossá válnia. 

Ne felejtsétek el követni a Mozdulj Gamer Facebook oldalát és weboldalukat, hiszen itt értesülhettek majd a Mozgalom legújabb sportrendezvényeiről, amelyeket kár lenne kihagyni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)