Hirdetés

Nagyon egyedi szabadulószoba nyílt Budapesten

|

A XIII. kerületben nyílt szabadulószoba nem csak az ötletessége miatt érdekes, de azért is, mert egy komoly problémára hívja fel a figyelmet.

Hirdetés

Néhány éve itthon is nagyon elkezdtek felpörögni a szabadulószobák, ma pedig már szinte nagyhatalomnak számítunk ezen a téren. Ezek között vannak viccesebbek is és persze ijesztőek is, viszont a frissen nyílt Tudat-törő elnevezésű szoba valami egészen egyedi irányba terelte az alapötletet.

Hirdetés

A szoba a XIII. kerületi Prevenciós Központban található, amiből ugye következik, hogy elsősorban a drogfüggőségről és a drogprevencióról szól. A játék lényege, hogy egy drogfüggő tinédzser "tudatából" kell kiszabadulnunk, ami elsőre még viszonylag barátságosnak és hétköznapinak tűnik, de ahogy keressük a nyomokat, fokozatosan megismerkedünk a fiatal legsötétebb gondolataival.

Ha szeretnétek többet megtudni a szobáról vagy akár meg is látogatnátok pár haverral, akkor mindenképpen nézzétek meg a szoba Facebook-oldalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)