Hirdetés

A Destiny 2 fejlesztői is kiveszik a részüket az Ausztráliát sújtó tűzvész elleni harcból

|

A Bungie hamarosan mindenkinek megadja a lehetőséget, hogy jótékonykodjon egy kicsit.

Hirdetés

Bizonyára már ti is hallottatok arról, hogy Ausztrália szó szerint lángokban áll, és a kontinensen tomboló bozóttüzek rengeteg kárt okoztak az embereknek és a vadvilágnak. Nagyon sokan igyekeznek segíteni a bajba jutott lakosokon és állatokon, így a Destiny játéksorozat megalkotói is kitaláltak egy jótékonysági kampányt.

Hirdetés

Kiváló ötlettel állt elő a Bungie, aminek hála minden játékos felajánlhat egy kisebb összeget jótékony célra. A csapat úgy döntött, készít egy különleges, limitált ideig elérhető pólót, amit megvásárolva bárki hozzájárulhat az ausztrál tűzvész elleni küzdelemhez. A póló január 16-tól kezdve egészen február 18-ig lesz elérhető a Bungie Store kínálatában, és jár mellé egy "Star Light, Star Bright" nevezetű játékbeli embléma is. A srácok egyelőre gőzerővel dolgoznak a ruhadarab dizájnján, így azt még nem nézhetjük meg, de ígéretük szerint később adnak majd belőle egy kis ízelítőt.

A kampány során befolyt összeget aztán két részre bontja a Bungie. Az egyiket a vadvilág megmentésével foglalkozó, WIRES nevű szervezet kapja meg, míg a másik a tűzvészben erősen érintett Új-Dél-Wales államban tevékenykedő NSW Rural Fire Service-hez kerül.

Emeljük kalapunkat a Bungie jófejsége előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)