Hirdetés

Több mint 400 000 dollárt gyűjtött a Bungie beteg gyerekeknek

|

A Destiny 2 fejlesztőcsapata a rajongók segítségét kérte, akik örömmel adományoztak a jó ügy érdekében.

Hirdetés

Július elején kerül megrendezésre a Guardian Con, az egyik legnagyobb amerikai gaming expo, ami minden évben a jótékonyság jegyében zajlik. A két napos eseményt egy egész hetes stream maraton vezeti fel, ahol a legnagyobb nevek is tiszteletüket teszik.

Hirdetés

Idén  olyanok csatlakoztak a kezdeményezéshez, mint Dr Lupo, Bajsheera, King Richard, vagy épp JoshOG. És ha már Guardian, nem maradhatott ki a Bungie sem, akik tegnap egy 4 órás streammel szórakoztatták a nézőket. Ez idő alatt különösen megérte adományozni, ugyanis aláírt Destiny 2 gyűjtőiket, Sign of Gambit emblémákat és egy három fős stúdiólátogatást is kisorsoltak a támogatók között.

Az eredeti terv szerint 150 ezer dollárt szerettek volna összegyűjteni, ehelyett több mint 400 ezret sikerült (ez több mint 114 millió forint), amivel elég durván kivették a részüket az eddig gyűjtött 2,4 millió dollárból. A szervezők összesen 3 milliót szeretnének a St. Jude Gyermekklinika számára, és minden esélyük meg is van rá, hogy ez sikerüljön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)