Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 3 - ilyen, amikor James Hetfield zombit játszik (videó)

|

A Metallica énekese mellett más ismert emberek is pályáztak arra, hogy a Call of Duty: Black Ops 3-ban zombit alakítsanak. Mindezt jótékonysági célból.

Hirdetés

Az Omaze nevű jótékonysági szervezet akciót hirdetett, minek keretében mindenki, aki pénzt adományoz a veterán katonák munkahelyteremtésének ügyére, részt vesz egy nyereményjátékban.

A főnyeremény nyertese elutazhat a Treyarch kaliforniai stúdiójába, ahol a fejlesztők (köztük a stúdió vezetője, Mark Lamia) vendégül látják egy ebédre, körbevezetik, és virtuális zombit csinálnak belőle, aki utána megjelenik a Black Ops 3 valamelyik DLC-jében, neve pedig az egyik pályán lesz olvasható. A további jutalmak között játékbeli calling cardok, ruhák, és egy dedikált Juggernog hűtő is szerepel. Hogy a kezdeményezést promotálják, a szervezők felérték a Metallica énekesét, James Hetfieldet, az Avenged Sevenfoldos M. Shadowst, a Lakers játékosát, Roy Hibbertet, és a YouTube-os iJustine-t, hogy játsszanak zombit. A videóban feltűnik Nolan North és Steve Blum is, akik egy-egy karaktert alakítanak. A cél nemes, a videó maga vicces, és hát nem minden nap látja az ember Hetfieldet zombiklént. Aki támogatni szeretne, vagy csak az egyéb jutalmakra kíváncsi, ide kattintson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)