Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - a Defender DLC megvásárlásával háborús veteránokat támogathatunk

|

A teljes befolyó összeg egy olyan alapítványhoz vándorol, amely a leszerelt katonáknak segít munkahelyet találni.

Hirdetés

Tegnap jelent meg a Call of Duty: Modern Warfare, mely a a kritikák szerint is az elmúlt évek egyik legjobb CoD epizódja lett. Ha annyira bejön nektek az új rész, hogy szeretnétek minél több tartalmat begyűjteni benne, akkor a Defender DLC megvásárlásával 11 exkluzív digitális tárgyra tehettek szert és még jótékonykodtok is. 

Hirdetés

A Call of Duty Endowment nevű szervezet 2009 óta segít amerikai és brit katonáknak visszailleszkedni a társadalomba azzal, hogy munkahelyeket keresnek számukra. Eddig 57 ezer veterán köszönheti nekik civil munkáját és a céljuk az, hogy 2024-ig ezt a számot 100 ezer fölé tornázzák. A Modern Warfare Defenders nevű DLC teljes bevétele a szervezet alapítványához folyik be; a megvásárlásával egy speciális fegyverrel, egy Endowment logóval ellátott játékbeli órával, egy fegyver skinnel és még jó pár egyéb kinézetbeli módosítóval lesztek gazdagabbak. 

A DLC-ben szereplő tárgyak teljes listáját itt nézhetitek meg; vannak köztük olyanok, melyek már most elérhetőek, ha megvásároltátok a kiegészítőt, de akadnak olyanok is, amiket csak az elkövetkezendő hetekben pakolnak bele a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)