Hirdetés

Tehetünk az ausztrál tűzkárok mérséklésért egy Call of Duty: Modern Warfare DLC-vel

|

Habár kellett hozzá egy kis noszogatás a rajongók felől, de végül a fejlesztők összekötötték a kellemest a hasznossal.

Hirdetés

Nem olyan rég megjelent a Call of Duty: Modern Warfare játékbeli boltjában egy Outback névre hallgató pakk, ami ausztrál stílusú kozmetikai cuccokat tartalmaz. Tekintettel arra, hogy mekkora katasztrófa sújtja éppen a kontinenst, elég furcsán időzítettek a fejlesztők, főleg azért is, mert semmilyen jótékonysági akcióval nem kötötték össze a DLC-t.

Hirdetés

A rajongóknak gyorsan fel is tűnt a dolog és valaki egy Reddit-bejegyzésben dobta fel azt az ötletet, hogy az Outbackből származó összes bevételt jótékony célra kellene felajánlani az Ausztráliában tomboló tűz miatt. Hamar népszerű is lett ez az elképzelés, és a fejlesztők gyorsan léptek is az ügy kapcsán. Az Activision és az Infinity Ward egyrészt átnevezte a csomagot Outback Relief Packre, és bejelentette, hogy minden korábbi, illetve új vásárlásból származó teljes bevételt az ausztrál tüzek elleni intézkedések segítésére fordít majd.

Az akció egészen január 31-ig tart, tehát ha esetleg szeretnétek jótékonykodni egy kicsit, miközben menő cuccokat szereztek, akkor itt a kiváló lehetőség. Örülünk, hogy így döntöttek a fejlesztők, és óriási piros pont jár nekik ezért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)