Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare DLC-je 1,6 millió dollárral segíti az ausztrál bozóttüzek elleni harcot

|

Szép summát hozott az akció, és most az is kiderült, hogy a pénzből maszkokat fognak vásárolni azoknak, akik veszélyeztetett területen élnek.

Hirdetés

Ugyan a világ épp a koronavírustól retteg, az Ausztrália keleti partján tomboló bozóttüzek megfékezése ugyanannyira embert próbáló kihívás, mint egy hónapja volt. A lángok már az ország fővárosa, Canberra határaihoz közelednek. Mint emlékezetes, a Call of Duty fejlesztőcsapata és a játék kiadója összeálltak, hogy segítsenek a katasztrófában érintetteknek egy DLC-vel, az Outback Relieffel.

Hirdetés

A csomagot nagyjából 18 dollárnyi CoD pontból lehet megvásárolni, és az ebből keletkező bevétel 100 százalékát egy jótékonysági szervezetnek, a Direct Reliefnek küldik. Ma bejelentette az Activision, hogy a közösség már 1,6 millió dollárt dobott össze ily módon az ott élők megsegítésére, ami igazán dicséretes eredmény. A Direct Relief ezt a pénzt légzőmaszkokra fogja költeni, amelyeket szétosztanak a veszélyeztetett területek lakosai között.

Thomas Tighe, a Direct Relief elnöke nem győzte háláját kifejezni a kezdeményezés sikere láttán:

Ez egy elképesztően nagylelkű cselekedet volt az Activision és a Call of Duty közösségének részéről, és mi itt a Direct Reliefnél elképesztően hálásak vagyunk.

Már 33-an lelték halálukat a lángokban, miközben a felperzselt 11 millió hektárnyi terület élővilágának vesztesége milliárdos nagyságrendű.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)