Hirdetés

Az okosedzőteremnek hála ki sem kell lépni a lakásból a tökéletes forma eléréséhez

|

A CES 2020-on bemutatott termékek egy profi edzőtermet varázsolnak a nappalinkba, virtuális edzővel hozhatjuk magunkat tökéletes formába. Mondjuk ha nem sajnálod azt az időt, amíg egy valódi terembe elbuszozol, akkor könnyebben is meg lehet ezt oldani.

Hirdetés

Az okosotthon már nem a távoli jövő vágyképe, hanem tényleg mindennapjaink részévé válhat - persze ha hajlandóak vagyunk fizetni érte. Az Amazfit új termékcsaládja egyelőre nem kapott pontos árazást és megjelenési dátumot, de teljesen bizonyos, hogy jó pár edzőtermi bérlet árát rá kell szánnunk majd, ha egy ilyen szettel akarjuk kiegészíteni otthon a nappalit. 

Hirdetés

A CES 2020-on mutatták be SMART GYM HUB nevezetű csodát, ami a gyakorlatban egy méretes, kb. 110 cm átmérőjű, függőlegesen álló kijelző,  melyhez egy halom érzékelő, és persze egy mesterséges intelligencia is tartozik. Az okoseszköz nyomon követi edzésünket, az MI pedig valódi edzőkhöz hasonló vehemenciával lát el bennünket tanácsokkal a gyakorlatok végzése közben. Ekkora képernyő mellett adja magát, hogy a száraz adatok vizslatása mellett akár oktatóvideókat is nézhetünk a kijelzőn. 

Az Amazfit persze arra is gondolt, hogy legyen mihez csatlakoztatni a SMART GYM HUB-ot: választhatjuk például a Home Studio futópadot, ami egy maximum 20 km/h-s sebességre képes fitnessgép, tíz állítható fokozattal, akár 13 fokos dőlésszöggel. Két oldalsó fogódzkodója akár saját testsúlyos edzésekre is alkalmas, szóval nem kell attól félni, hogy összeszakad alattunk az egész. A megfelelő hanghatásról JBL hangszórók gondoskodnak. Természetesen egy halom okosóra és fitnesskarpánt csatlakoztatható a padhoz, illetve közösségi médiás profilunkat is hozzákapcsolhatjuk, hogy egyből megoszthassuk a világgal eredményeinket - hiszen tudjátok, az az edzés, amiről nem posztoltatok, nem is ér semmit igazából.

Egy fokkal kompaktabb megoldás lehet az Amazfit AirRun. Ez egy olyan összecsukható futópad, ami akár az ágy alatt is simán elfér összehajtott állapotban. A gyártó szerint ez az eszköz azért páratlan, mert futófelülete közel 30%-kal nagyobb, mint az Amazon eladások alapján jelenleg legnépszerűbb 10 hasonló futópadé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)