Hirdetés

Te hogy mozdultál meg 2017-ben?

|

Mi például rengeteget mozogtunk, de nem csak mi, az általunk felkért youtuberek is így tettek 2017-ben. Visszatekintünk egy kicsit a Chio Mozdulj Gamer előző évére.

Hirdetés

Minden hónapban egy nagykövet segítségével adtuk át nektek a sportok iránti szenvedélyt. Nagyon izgalmas kaland volt, és külön köszönet jár minden videósnak, aki segítette a Chio Mozdulj Gamer munkáját, és megosztotta közönségével kedvenc mozgásformáját, legyen az technikai sport, extrém mozgásforma, csapatjáték vagy éppen egy kiadós futás.

Hirdetés

Csak az volt a fontos, hogy álljunk fel egy kicsit a gép elől, próbáljunk ki új dolgokat. Ezért is szerveztünk minden hónapban egy ingyenes találkozót, ahol közösen vágtunk neki a kihívásoknak, legyen az buborékfoci, falmászás, túrázás vagy gokartverseny, csak hogy néhányat kiemeljünk az egész éves Mozdulj Gamer-programok közül.

2018 pedig tele lesz új kihívásokkal, tervekkel, amelyekről természetesen a GS online-on és a mozduljgamer.hu oldalon is beszámolunk nektek. De előbb még nézzük át közösen (amolyan gyors visszatekintés jelleggel), kiket és milyen mozgásformákat láthattunk tavaly, hogyan jutott el a mozgás szeretete több mint százezer fiatalhoz.

2017. január - Sirius és a biciklizés

Sirius régi kolléga, jó barát; számunkra a lehető legjobb évkezdés volt vele együtt dolgozni, aki a kemény hideg és havas utak ellenére is önfeledten ugrott fel a bringára, hogy megmutassa nektek, nincs korlát, ha az ember komolyan veszi a kétkerekes életformát. És ha valaki, akkor ő tényleg komolyan veszi a fixizést.

2017. február - luckeY és a foci

Hétéves kora óta versenyszerűen is focizott, egész családja a sport szeretetének szellemében éli életét (apja és nagyapja is focista volt), így nem csoda, hogy luckeY nagy örömmel vett részt a Chio Mozdulj Gamer buborékfoci-bajnokságán, ahol csapatával egyébként második helyezést ért el. "Szerintem mindenki maga dönti el, hogyan osztja be az idejét, de csak nyer vele, ha belefér egy-két óra mozgás" - mondta a verseny után a GameStarnak nyilatkozva, és mi egyetértünk vele.

2017. március - Kiss Imi és a futás

Nem volt még kifejezetten jó idő, de Imit ez nem tántorította el attól, hogy körbefussa a Margitszigetet, és videón mutassa be mindenkinek, hogyan lehet igazi örömforrás a futás. Sőt, még közönségtalálkozót is tartott, így nézői vele együtt futhattak végig, és szinte mindenki kérdés nélkül vállalta a második kört is. Mi meg csak pislogtunk, hogy bírják ilyen jól, de úgy tűnik, Imi kitartása ragadós. Aki egy kicsit is ismeri munkásságát, tudja, hogy a lelkesedéssel nála nincs gond.

 

2017. április - Szirmai Gergő és a gördeszkázás

Nagyon megörültünk annak, amikor Greg bejelentette, hogy ő felpattan a gördeszkára, és megmutatja, miért is örök király ez a - manapság kissé elfeledett - szubkultúra és mozgásforma. Láttunk szép eséseket, de egy percig nem maradt a földön a Hollywood Hírügynökség megmondóembere, kitartóan mutatta be, hogy nem is olyan könnyű elfelejteni a deszkás mozdulatokat és trükköket. Érdemes megnézni a videóját, egészen új oldaláról ismerhetjük meg az amúgy sem egysíkú videóst.

2017. május - Beniipowa és az úszás

Egészen abszurd élmény volt, amikor Beniipowa belépett a BVSC uszodába, ahol éppen gyerekek edzése folyt, mert percekre megállt az élet. Mivel mindenki aláírást és képet akart (szerencsére az úszógatyákban nincs sem telefon, sem papír, sem toll), nehezen indult be a forgatás, de aztán Benii tíz évnyi profiúszó-múlttal a háta mögött hamar megmutatta, hogy nem csak videósként állja meg a helyét. A mai napig imádja az úszást; bár már nem versenyez, a víz iránt érzett szerelem nem múlik, alig lehetett kirángatni a medencéből.

 

2017. június - Isti és a tenisz

Isti újra és újra képes meglepni az embert, ha a sportokról van szó. Hihetetlen alázattal és kitartással vág neki mindennek, és nem véletlenül mutatta be a teniszt: gimis korában űzte ezt a sportot, és még a hosszú szünet után is látszott rajta az a rutin, amit fiatalon megszerzett. Egy profi oktató segítségével remek videót hoztunk össze. Isti kőkeményen végigugrált a pályán, és pont sikerült befejezni a forgatást az egyik legnagyobb júniusi égszakadás előtt. A hazajutás már nem volt olyan egyszerű utána, de ez egy másik történet…

 

2017. július - Unfield és a gokartozás

A GameDay irodás srácok és Isti is részt vett azon a gokartversenyen, amit a technikai sportokért rajongó Unfield számára rendeztünk. Kemény futam volt, de a srácok remekeltek a pályán, a végére egészen agresszív és szoros verseny alakult ki. A legjobb köridőt (nem bunda, abszolút megérdemelten) Unfield futotta, akinek egyébként nagy álma az autóversenyzés, és persze az autós játékokat is imádja.

2017. augusztus - DoggyAndi és a jégkorongozás

Higgyétek el, a legkirályabb ötlet a tomboló kánikulában meglátogatni egy jégpályát. Mi a Tüske csarnokba mentünk el, ahol DoggyAndi pár év szünet után ismét kipróbálhatta magát hokijátékosként a pályán, ráadásul a Budapest MAC csapatából akadtak segítői, akik még egy verekedést is imitáltak vele a kedvünkért. A srácok egyébként zseniális arcok, ha a GameStarnak egyszer véletlenül lesz egy hokicsapata, akkor őket akarjuk majd.

 

2017. szeptember - IceBlueBird és a tőrözés

A vívásnak három fő típusa van: a tőr, a párbajtőr és a kardvívás. Talán kevesen tudják, de IceBlueBird versenyszerűen tőrözött, és ősz elején nosztalgikus hangulatban öltözött be újra a vívófelszerelésbe. Emellett a falmászást isteníti, ha mozgásról van szó, így pont kapóra jött, hogy a szeptemberi Mozdulj Gamer rendezvény egy falmászóverseny volt. Kár, hogy túl ilyen rövid egy hónap, mert IceBlueBirdnek még a foci, a kosár, az úszás, az evezés, a biciklizés, de még a pingpong is abszolút kedvence.

 

2017. október - Kiss Imi és a kézilabda

Nem, nem fogytak el a youtuberek, de adódott egy olyan lehetőség, amit nem lehetett kihagyni: az MTK női kézilabdacsapatával edzhetett Kiss Imi, aki a futás mellett a kéziért is rajong, aktívan űzte is a sportot gimis korában. A csajok alaposan megdolgoztatták, mi pedig egy látványos videóval lettünk gazdagabbak, miközben Imi csajozós trükkjeit is megismerhettük.

 

2017. november - KD csapat és a tesztpálya

Az egyik legnagyobb kaliberű forgatás volt, amikor a KD csapattal együtt kilátogattunk Zsámbékra, a Driving Camp tesztpályára, hogy a fiatal tehetségként tündöklő gyorsasági autóversenyzővel, Keszthelyi Viviennel közösen tegyenek pár kört. Hamar elvesztették a kezdeti lelkesedésüket a srácok, amikor Vivien megmutatta, hogyan is kell megkínozni az autót a pályán, és az adrenalin helyére az émelygés lépett. Senki se röhögjön, Vivien nagyon kemény menetet diktált, egyikünk sem bírta a strapát.

 

2017. december - Beniipowa és Nagy Dani a kosárpályán

A youtuber testvérpár a Honvéd kosárpályán csapott össze a helyi erőkkel a karácsony szellemében. Mi is sokat megtudhattunk arról, hogyan érdemes kipróbálni a kosarazást, ami zseniális sportélmény, akár csak nézi, akár a pályán játssza az ember. Mivel Dani testneveléstanárként nem kezdő a műfajban, remek sportnap kerekedett a baráti meccsből; a Nagy testvérek mindent beleadtak, illően búcsúztattuk velük ezt az évet. 

Idén sem állunk le, Boldzer volt a januári nagykövet, róla is láthattok hamarosan érdekességeket a Mozdulj Gamer nagyköveteként, és persze készülünk további meglepetésekkel is az idei évre, de erről hamarosan többet is megtudhattok...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)