Hirdetés

Tudod mi az a Batak? Próbáld ki a hétvégén ingyen!

|

Érdemes lesz szombaton és vasárnap kilátogatni a Millenárisra, ahol a PlayKID mellett Chio Mozdulj Gamer programok is várnak, és versenybe szállhatsz Beniipowával Batakon. Tudod mi az?

Hirdetés

Bár a tavaszi időjárás kiszámíthatatlan, valószínűleg napsütéses szép időjárásunk lesz, és olyankor sokkal jobb a szabadban tölteni az időt, mintsem otthon izzadni a kanapén.

A PlayKID-del együtt, május 27-28.-án lesz a következő Chio Mozdulj Gamer megmozdulás, melynek keretében kosárlabda, csocsó, pingpong, trambulin, mászófal és akadálypálya mellett még jóga is vár titeket. Az egyik legizgalmasabb elem a Reakciófal, avagy Batak, amit profi sportolók, versenyzők is használnak, és aminek működését az alábbi videón láthatjátok.

Ha úgy érzitek, ez nektek is menne, 12:00 és 14:00 között megpróbálhatjátok a rendezvényen lenyomni Beniipowa eredményét! Minden résztvevő ajándékot kap, a legjobb pedig Chio ajándékcsomaggal térhet haza, azonban fontos, hogy a nevezés regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ezen űrlap kitöltésével tudtok.

A Fuss Velünk Akadémia közreműködésével testtömegindex (BMI) mérés is lesz, sőt, egy izgalmas nyereményjátékban is részt vehettek: aki decemberig a legtöbbet fogyja, Xboxot nyer!

Hétvégi családi program adott, várunk mindenkit sok szeretettel!

PlayKID - Chio Mozdulj Gamer

Időpont: 2017. május 27-28., 9:00-18:00
Helyszín: Millenáris, Kis Rókus utca, Budapest, 1024.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)