Hirdetés

Bújj te is buborékba és focizz a Chio Mozdulj Gamerrel!

|

A Chio Mozdulj Gamer februári rendezvényén egy olyan extrém focibajnokságban vehettek részt, ahol óriási buborékokba bújt játékosok kergetik a lasztit.

Hirdetés

Bár Siriusnak még a hóban kellett kerékpároznia, a Chio Mozdulj Gamer februári nagykövete már sokkal szerencsésebb helyzetben van. Rohamléptekkel javul az időjárás, a kellemesebb hőmérséklet pedig egy igazán különleges sportprogramért kiált. Ebben a hónapban ugyanis egy fergeteges buborékfoci bajnokságot rendez a Mozdulj Gamer, ahová Mr. Február, azaz luckeY is saját csapattal érkezik.

Természetesen nem csak a Chio Mozdulj Gamer februári nagykövete kergeti majd a bogyót óriási buborékba bújva, hanem rátok is számítanak a szervezők. A bajokságban három korcsoport indulhat, a regisztrációnál előre meg kell majd jelölnötök, hogy három fős csapatotok melyik csoportba (10-15 év, 15-20 év, 20 év felett) illik be. 

Feburár 26-án vasárnap délelőtt 9 órától egészen 14 óráig tart majd a buborékos focimaraton, ahová minden mozdulni vágyó gamert szeretettel vár a Chio Mozdulj Gamer csapata. Ahogy azt már megszokhattátok, a rendezvény most is teljesen ingyenes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva tudtok megtenni. 

Chio Mozdulj Gamer Mozgalom - Buborékfoci bajnokság

Időpont: 2017. február 26., 9:00-14:00
Helyszín: Gold Center, 1117 Budapest, Budafoki út 113.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)