Hirdetés

Mássz te is falat a Chio Mozdulj Gamerrel

|

IceBlueBird, a Mozdulj Gamer szeptemberi nagykövete falat mászni hívja a gamereket.

Hirdetés

Nem kell már sokáig várni a szeptemberi Chio Mozdulj Gamer sporteseményre, ráadásul a legújabb rendezvény egy igazán különleges extrém sportot mutat be minden jelentkezőnek. 

Hirdetés

IceBlueBird nemrég egy videóban mesélt arról, hogy Chio Mozdulj Gamer nagykövetként a vívást választotta a Mozgalom szeptemberi sportágának, a legújabb Mozdulj Gamer rendezvényen azonban egy másik nagy kedvencével is megismertet benneteket. Ez a sport pedig nem más, mint a falmászás. 

Szeptember 30-án a Spider Clubban (Fényes Adolf utca 19-21., Budapest 1036) vár a Mozdulj Gamer csapata minden vállalkozókedvű gamert, akik kipróbálnák a falmászást. 13:30-kor indul a kaland, és egészen 18 óráig mászhatjátok a falakat. A legjobb időeredményt elérő versenyzők természetesen ajándékokra is számíthatnak. Fontos, hogy az előzetes regisztráció során megadjátok, pontosan mikor szeretnétek mászni a nap folyamán, mivel minden idősávban maximum 40 ember tud részt venni.

Ahogy azt már jól tudjátok, a Chio Mozdulj Gamer rendezvényei ingyenesek, viszont előzetes regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva tudtok regisztrálni. 

Chio Mozdulj Gamer - Falmászó verseny

Időpont: 2017. szeptember 30., 13:30-18:00
Helyszín: Spider Club, Budapest, Fényes Adolf utca 19-21., 1036
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: Itt tudsz regisztrálni!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)