Hirdetés

Ezúttal túrázni hív a Chio Mozdulj Gamer

|

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom legújabb rendezvényén a Normafához látogatunk el, ahol egy hét állomást felölelő túraversenyben vehet részt minden jelentkező.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattátok, a Chio Mozdulj Gamer változatos programokat kínál azoknak, akik szívesen kötik össze a játékot a testmozgással. Legutóbb például egy nagyszabású lasertag versenyt rendeztek, ahol szerkesztőségünk tagjai is beszálltak a lövöldözésbe. Októberi programjuk viszont ennél jóval békésebb lesz.

A szervezők október 22-én 9 és 14 óra között a Normafánál várnak minden lelkes túrázót. A helyszínen 9 és 10 óra között indítják útnak a versenyzőket, akiknek hét állomáson át vezet majd az útja a végső célig. A túra a Normafától az Erzsébet kilátóig, és onnan vissza tart. Ezúttal nem csak csapatok jelentkezhetnek, a négy fős különítmények mellett egyéni indulók jelentkezését is várják. Az első három helyezett egyéni túrázó, illetve csapat ajándékokat is kap majd, úgyhogy mindenképpen megéri előkotorni a szekrényből azokat a porosodó túracipőket!

Fontos, hogy 10 óra után már nem indulhat el versenyzőcsapat, ezért érdemes időben felkelni. Ahogy azt már ti is biztosan jól tudjátok, a rendezvény ezúttal is teljesen ingyenes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött, melyet ezen a linken keresztül tudtok megtenni.

A további részletekért figyeljétek a Gamerek az erdőben Facebook eseményt, ahol hamarosan az is kiderül, mikre számíthattok az egyes állomásokon!

Chio Mozdulj Gamer - Gamerek az erdőben

Időpont: 2016 október 22., 9:00-14:00
Helyszín: Normafa, Budapest, Jánoshegyi út, 1121
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)