Hirdetés

Még több támogató, még több Mozdulj Gamer

|

A névadó Chio mellett mostantól a Generali a Biztonságért Alapítvány is Mozdulj Gamer Mozgalom kiemelt támogatójává vált. Ezzel pedig ti is sokat nyertek, még több ingyenes program vár majd titeket rendezvényeinken.

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom folyamatosan gyarapszik, egyre több gamer vesz rész az általuk szervezett sportprogramokon, mostantól pedig még több újdonságra számíthattok.

A névadó Chio mellett ugyanis már a Generali a Biztonságért Alapítvány is a mozgalom fő támogatói között szerepel, köszöntjük őket a csapatban, mostantól együtt állunk a rajtvonalhoz. Az alapítvány célja, hogy az egészséges, sportos életmódra, mozgásra ösztönözze a fiatalokat, ezért állt a kezdeményezés mögé.

Eddig sem lehetett panasz a programok változatosságára, hiszen a korizástól kezdődően egészen a buborékfociig, vagy éppen a menő lasertagig terjed ez a skála, a jövőben azonban bővül a paletta, partnereinkkel közösen azon leszünk, hogy a mozgás és a közös játék öröme összehozza a gamereket, hogy leszámoljunk azzal az előítélettel, hogy csak a lusta emberek játszanak. Szerencsére sokszor és sokféleképpen bizonyítottátok már be, hogy ez nem így van, most még több lehetőségetek lesz erre.

Annyit azért elárulhatunk, hogy a debreceni Xbox One PlayIT Show Mozdulj Gamer programjait egy igazán különleges újdonság színesíti, élő csocsóban mérhetitek össze ügyességeteket, valamint az egyik nagy kedvenc, a mászófal is visszatér. Mindezeken felül még egy profi vízilabdázóval is összemérheted tudásodat. Kállay Márk, a DVSE játékosa is ott lesz a rendezvényen, aki ellen a legbátrabbak célba dobásban állhatnak ki. 12:30-kor kezdődnek a vele kapcsolatos programok, egy rövid beszélgetés után indul is a verseny, amelyben egy perc alatt kell minél többször célba találnotok. 

Figyeljétek a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalát, ahol hamarosan még többet megtudhattok az új programokról, lehetőségekről.

Xbox One PlayIT Show Debrecen

Időpont: 2017. május 6., 10:00-18:00
Helyszín: Debreceni Főnix Csarnok, Kassai út 28., Debrecen, 4028
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)