Hirdetés

Még regisztrálhatsz a gokartos Chio Mozdulj Gamerre!

|

Jobb lesz sietni, ha nem szeretnél lemaradni egy közös gokartozásról Unfielddel.

Hirdetés

Most vasárnap, azaz 2017. július 2-án a Mozdulj Gamer elfoglalja a Silverkart autópályát, hiszen itt rendezik meg Chio Mozdulj Gamer - Gokart versenyt, amelyen bárki ingyenesen részt vehet.

Hirdetés

Vasárnap 14 órakor kezdődik meg a Chio Mozdulj Gamer gokartos versenye, most pedig különösen fontos lesz, hogy időben odaérjetek, mivel összesen 170 ember tud majd elindulni a futamokon, az induláshoz szükséges kuponokat pedig érkezési sorrendben osztják majd ki a szervezők. A legjobbak a döntőben Unfielddel mérhetik össze ügyességüket!

Természetesen akkor is érdemes kilátogatni a Chio Mozdulj Gamerre, ha téged más sportágak mozgatnak meg. Ismét visszatérnek a legnépszerűbb sportprogramok, lesz pingpongkosárlabdadartsés csocsó, újra kipróbálhatjátok a Batak reakciófalat, valamint két pályán pörög majd a bowling és két asztalon a biliárd

Mint mindig, a rendezvény most is ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. Ide kattintva tudsz regisztrálni.

Chio Mozdulj Gamer - Gokart verseny

Időpont: 2017. július 2., 14:00-18:00
Helyszín: Silverkart autópálya, 1108 Budapest, Kozma utca 3.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)