Hirdetés

A KD csapatot szédítette Keszthelyi Vivien

|

Nem unatkoztak novemberi nagyköveteink, a PlayIT-en is odatették magukat, viszont amit Keszthelyi Vivientől kaptak egy közös autókázás keretében, azt nem tették zsebre.

Hirdetés

Megszokhattátok, hogy Extra life rovatunkban rendszeresen beszámolunk nektek a Chio Mozdulj Gamer eseményekről, interjúkat készítünk a hónap nagyköveteivel, ebben a hónapban azonban csavartunk egy kicsit a szokásos meneten. Már csak azért is, mert novemberben sok minden történt, és muszáj minél többet megmutatnunk belőle nektek. Büszkék vagyunk arra, hogy a mozgalom keretében sikerült az egyik legérdekesebb sportágbemutató videót összehoznunk. Európa egyik legfejlettebb és legmodernebb vezetéstechnikai központjába, a Driving Camp pályára látogathattunk el a KD csapat tagjaival és Keszthelyi Vivien gyorsasági autóversenyzővel.

Hirdetés

Száguldott a KD

Elképesztő nap volt, nem is gondoltuk, hogy ez vár majd ránk a pályán. Azt hittük, hogy egy Audi Q5-ben ülve nem lesz majd annyira vészes az élmény, de hamar rájöttünk, hogy szinte teljesen mindegy, milyen autó volánja kerül Vivien kezei közé, ő egészen biztosan kihozza a maximumot a gépből. DDave és Kodi az elején még nagyon élvezték a száguldást, de pár perc után már nem volt annyira őszinte a mosolyuk, és arcuk színe is előnytelenebb árnyalatba váltott. Mielőtt bárki ítélkezne felettünk, szögezzük le: Vivien volt az egyetlen, akinek nem ártott meg a száguldás, az utasok azonban szédelegtek, rosszabb esetben az életükért aggódtak. Utólag mégis elképesztő élménynek tűnik az egész, nagyon örülünk, hogy ott lehettünk, és minden tiszteletünk Viviené, akire egészen biztosan komoly karrier vár még. Persze neki is megvan a maga álma: "Én a DTM-be szeretnék eljutni, ez a német túraautó-bajnokság, ami úgymond a zárt karosszériás Forma-1, számomra ez a legnagyobb cél." Kívánjuk neki, hogy mindez valóra váljék, sőt, még akár fogadni is mernénk rá, hogy így lesz.

A PlayIT tiszta mozgás

Aki kint volt a novemberi PlayIT-en, bizonyára látta, hogy a Mozdulj Gamer szekció (amelyet a Chio és a Generali segítségével építettünk fel idén is) elképesztő méretet öltött, soha ekkora szerepet még nem kapott a mozgás és a technikai sport a rendezvény történetében. Emellett a szintén általunk szervezett HelloWorld-színpadon is számtalan érdekes szakértői beszélgetés zajlott, ahol többek közt a Bringás Brigantik és Keszthelyi Vivien is vendégünk volt. Viviennel egyébként lehetett szimulátorban versenyezni; a pilóta ennek kapcsán elmondta, hogy decembertől már ő is edz szimulátor segítségével, persze jóval komplexebb és realisztikusabb masinán, mint amilyeneket mi próbálgathattunk a PlayIT-en.

Ha pedig az autózás már unalmas téma, akkor mesélhetnénk nektek a falmászásról, a jéghokiról, a pankrációról, a bringázásról, a reakciófalról, a crazy cartról, az íjászatról, a kosárlabdáról… sorolhatnánk a végtelenségig azokat a sportos kihívásokat, játékokat, amelyek több száz négyzetméteren megmozgatták a PlayIT közönségét. A Chio Mozdulj Gamer decemberi nagykövete, Beniipowa is tiszteletét tette a mozgásra kihegyezett arénában, aki előzetesen elárult annyit, hogy egy számára nagyon fontos és szeretett sportot fog majd bemutatni. December 14-én találkozhatt(at)ok vele az idei év utolsó Mozdulj Gamer rendezvényén, a Cyberjump trambulinparkban (ez éppen a GameStar megjelenése előtti nap).

Mit hoz a jövő? Nem fogunk unatkozni 2018-ban sem. Addig pihenjetek, játsszatok, élvezzétek az ünnepeket, aztán újult erővel, még komolyabb kihívásoknak vágunk neki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)