Hirdetés

Belevágnál az edzésbe, de nem tudod merre indulj? Most felteheted a kérdéseid!

|

Mennyit kell edzeni, kell-e diétázni, meg úgy egyáltalán, nem elég mozgás, hogy felállok lemezt cserélni a PS4-ben? Kérdések, amelyek sokakat foglalkoztatnak, de talán még sosem merték feltenni őket. Most itt a lehetőség!

Hirdetés

Ha követitek a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom programjait, akkor bizonyára tudjátok, hogy egyre több videós is aktívan kiveszi a részét a társadalmi nevelésből. Goodlike s̶z̶e̶n̶v̶e̶d̶é̶s̶e̶i̶t̶ edzéseit videosorozatban követhetitek, Siriussal pedig a The Champion interaktív kiállításon is találkozhattatok.

Most kicsit találkozik a két széria, Sirius ugyanis egy streamben beszélget majd a Goodlike-ot felkészítő Schönekker Lacival, ahol a testépítésről, edzésről és egészséges életmódról lesz szó. A streamre február 3-án (pénteken ) 17-18 óra között kerül majd sor.

Ha nektek is vannak kérdéseitek a témában, akkor az megírhatjátok privát üzenetben a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalán, vagy feltehetitek közvetlenül a facebookos stream alatt is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)