Hirdetés

Ti is húzzatok holnap korcsolyát!

|

Holnap minden gamernek a jégen a helye, elvégre jön a Chio Mozdulj Gamer utolsó idei rendezvénye, a Winter Game.

Hirdetés

Remélhetőleg már mindannyian előkotortátok a padlásról a kedvenc korcsolyátokat és holnap ti is velünk tartotok a Chio Mozdulj Gamer decemberi rendezvényén. 

December 21-én, vagyis holnap rendezi meg a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom az utolsó 2016-os sporteseményét, ami a Winter Game névre keresztelt közös korcsolyázás lesz. Az évszakhoz passzoló program 14 órakor indul és egészen 19 óráig tart a Bálna jégpályáján, ahová GoodLike is ellátogat, úgyhogy saját szemmel láthatjátok majd a népszerű videós tehetségét a jégen. Gyertek el és csússzatok velünk együtt a jégen! Ha tőlünk esetleg valaki fenékre esnek akkor azért ne nevessetek nagyon. 

Természetesen a Chio Mozdulj Gamer minden rendezvényéhez hasonlóan esemény ingyenesen látogatható, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Már él a legújabb regisztrációs űrlap, ide kattintva tudtok ti is jelentkezni a decemberi Winter Game-re.

Chio Mozdulj Gamer - Winter Game

Időpont: 2016 december 21., 14:00-19:00
Helyszín: Bálna 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)