Hirdetés

Így mozdul meg a gamer, ha fázik

|

A Chio Mozdulj Gamer decemberi rendezvényén nagyon hideg volt, mégis rengetegen koriztatok együtt, és még egy Dagadt Köcsöggel is beszélgettünk. Persze a gúnynév mögött nemes küldetéstudat lakozik.

Hirdetés

December 21-én tartotta meg a Chio Mozdulj Gamer az utolsó idei sporteseményét, ami ezúttal egy kötetlen közös korcsolyázást jelentett a Bálna Budapest jégpályáján.

A helyszínen 14 órától este 19 óráig ment a buli, HP pedig a hideggel dacolva mikrofont ragadott és elbeszélgetett a DK Teamből (ez a Dagadt Köcsög szalonképesebb neve) ismert Moós Gergellyel. Gergely 124 kilóról indult és azóta tetemes súlyfeleslegtől szabadult meg. Szerinte sosem késő meghozni a nagy döntést és változtatni életmódunkon egy egészségesebb élet reményében (HP helyeslően bólogatott, de vajon ő is belevág cégre?). 

Mutatunk pár fotót a korcsolyapályáról, az összes fényképet pedig a Mozdulj Gamer weboldalán érhetitek el ide kattintva.

Fentebb meg tudjátok nézni a rendezvényről készített videónkat, jövőre pedig ismét találkozunk a Chio Mozdulj Gamer programjain. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)