Hirdetés

Minket is kilőhetsz a nagy novemberi lézercsatában

|

Szinte minden Chio Mozdulj Gamer sportrendezvény elengedhetetlen szereplői a nagyszabású lasertag összecsapások, most azonban még magasabb szinte emeli ez a mókát a mozgalom.

Hirdetés

November 3-án szombaton ugyanis a Chio Mozdulj Gamer elfoglalja a budapesti LaserForce pályát, itt rendezik meg a következő nagy Mozdulj Gamer eseményt.

Hirdetés

A Duna Plázában ezen a napon minden a lézerharcról szól majd, folyamatosan pörögnek az összecsapások, amelyek során menő, neonfényben úszó környezetben, vérprofi lasertag felszerelésekkel felvértezve bizonyíthatjátok be végre, hogy nemcsak kontrollerrel vagy épp egérrel és billentyűzettel céloztok tökéletesen, hanem egy lézerpuskát markolva is mesterlövészként osztjátok a fejlövéseket. A versenyen csapatok indulhatnak majd, a nevezés pontos részleteiért a Mozdulj Gamer hivatalos Facebook-oldalát és weboldalát, valamint természetesen a GameStar Online-t lesz érdemes figyelni.

Az eseményen minden résztvevő kap egy regisztrált kártyát, amely folyamatosan rögzíti a teljesítményeteket, illetve eltárolja a megszerzett
achievementeket és a meglépett szinteket. Bizony, a dolog a gyakorlatban pontosan úgy fog működni, mintha belecsöppentetek volna egy FPS videojátékba, amelyben ti magatok változtok a főszereplővé. A pontos trófealista egyelőre legyen még meglepetés, de azt már most elárulhatjuk, hogy lesz egy külön Chio achievement, amiért extra ajándékok járnak.

Természetesen a meccsek között is bőven lesz mivel foglalatoskodnotok, a szórakozást a lasercéllövészet és az Xbox-kioszkok garantálják, valamint egy extra csemegével is készülnek a szervezők. A LaserForce pálya előterében egy bombahatástalanítós játékban is próbára tehetitek tudásotokat, illetve ügyességeteket. A robbanószerkezetet csak és kizárólag úgy lehet hatástalanítani, hogy helyesen feleltek egy gamerkvíz kérdéseire, és így rájöttök, milyen számsorokat kell megadni a bomba kezelőfelületén, sőt azt is nektek kell kitalálnotok, milyen sorrendben érdemes elvágni a pokolgéphez csatlakozó színes drótokat.

Annyit még elárulhatunk, hogy nem kizárólag a ti csapataitok vesznek majd részt a nagy lasertag háborúban, meghívott vendégformációk is erősítik a felhozatalt. Róluk a későbbiekben többet mesélünk majd, de azt azért elmondjuk, hogy a GameStar csapata is lézerpuskát ragad, tehát aki régóta tervezi, hogy beleereszt egy lasertagtárat valamelyik szerkesztőnkbe, előre dörzsölheti a tenyerét.

A rendezvényig hátralévő időszakban mindenképp látogassátok gyakran a GameStar Online Extra Life rovatát, illetve a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalát is, hogy véletlenül se maradjatok le a friss információkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)