Hirdetés

YouTuber a vízben! - íme a Chio Mozdulj Gamer májusi nagykövetének kedvenc sportja

|

A Chio Mozdulj Gamer e havi nagykövete nem más, mint Beniipowa, aki a hétvégi sportteljesítménye előtt elmeséli, hogyan szeretett bele az úszásba.

Hirdetés

A bicikliző Sirius, vagy éppen a futó Kiss Imi után májusban újabb magyar videós lett a Chio Mozdulj Gamer nagykövete, aki a többiekhez hasonlóan bemutatja kedvenc sportját. Ez nem más, mint Beniipowa, aki az úszást választotta.

A tempózás nem csak jó beszédtémát, hanem jó indokot adott a videósnak arra is, hogy bevesse vízalatti operatőr képességeit, aminek az eredményét az alábbi videóban láthatjátok. De ha még nem érzitek magatokban az erőt, hogy rendszeres uszodalátogatókká váljatok, akár néhány tanácsot is kérhettek Benitől a hétvégi PlayKiddel egybekötött Chio Mozdulj Gameren, ahol még egy izgalmas kihívásban a reakcióidőtöket is tesztelhetitek. Az ezzel kapcsolatos infókat a fenti linken találjátok.

PlayKID - Chio Mozdulj Gamer

Időpont: 2017. május 27-28., 9:00-18:00
Helyszín: Millenáris, Kis Rókus utca, Budapest, 1024.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)