Hirdetés

Hajsza a győzelemért Unfielddel

|

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom legutóbbi rendezvényén gokartozni indultak a gamerek, a legjobb időeredményt elérők pedig a döntőben Unfielddel mérhették össze tudásukat. Brutális kanyarok, száguldás, adrenalin minden mennyiségben!

Hirdetés

A sebesség szerelmesei minden bizonnyal nagyon örültök, hogy a Chio Mozdulj Gamer aktuális nagykövete, vagyis Unfield a gokartozást választotta ki kedvenc sportjának, így egyértelmű volt, milyen sportprogramot szervez a Mozgalom.

Hirdetés

A SilverKart pálya adott otthont a Chio Mozdulj Gamer gokartversenyének, ahol nem csak Unfield tűnt fel, hanem Szalay Isti is bepattant egy verdába. A helyszínen a legprofibbak a döntőben Unfielddel is megmérkőzhettek, akik pedig nem szerettek volna volán mögé ülni, Xbox One kioszkokon játszhattak, vagy kipróbálhatták a biliárdot és a bowlingot. Gyorsan nézzétek meg a rendezvényről készített videónkat, utána pedig lessétek meg a gokartverseny képeit ide kattintva.

Ha nem akarsz lemaradni a Chio Mozdulj Gamer későbbi programjairól sem, akkor mindenképpen kedveld a Mozgalom Facebook oldalát! Ne feledjétek, holnap 14 órakor ott nézhetitek a legújabb Kérdések Órája livestreamet is, az élő adásban Unfieldtől és Talmácsi Gábor világhírű gyorsaságimotor-versenyzőtől kérdezhettek. 

Legközelebb július 8-án Szolnokon vár benneteket a Mozdulj Gamer, ne felejtsetek el regisztrálni a számháborúra és vegyetek részt ingyenesen a RepTár pikniken

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)