Hirdetés

A balatoni Mozdulj Gamer lesz a nyár leghűsítőbb gamer bulija

|

Siófokon két napon át a gamerek uralják majd a partot, GameStar Chill Zone-nal és PlayIT Gamer Zónával felturbózva jön a következő Mozdulj Gamer.

Hirdetés

Augusztus közepén a Balaton felé veszi az irányt a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom, augusztus 15-én és 16-án ugyanis beköltöznek a siófoki Plázsra (Petőfi sétány 3, Siófok, 8600), ahol két teljes napon át várják majd a sportolni és játszani vágyó gamereket. 

Hirdetés

A helyszínen természetesen kipróbálhatóak lesznek a legnépszerűbb Mozdulj Gamer sportprogramok, lesz pingpong és kosárlabda, röplabda és egy óriási vízipisztoly csata, sőt egész napos lasertag versenyen bizonyíthatjátok majd azt is, hogy nem csak a videojátékokban megy a tökéletes célzás, hanem menő lézerpuskával a kézben is valódi mesterlövészek vagytok. 

A két nap programja annyiban tér el, hogy az első napon lesz az akadálypályával felturbózott lasertag verseny, a második napon pedig az óriás vízipisztolyos csatában lehet majd részt venni, ahol megkíséreljük megjavítani a két évvel ezelőtt, szintén egy Mozdulj Gamer rendezvényen felállított rekordot. A YouTuberek sem hagyhatják ki a Chio Mozdulj Gamert: szerdán Szalay Isti, csütörtökön pedig Luckey érkezik a helyszínre. 

A videojátékoknak is bőven teret engednek majd a legújabb Mozdulj Gamer: a rendezvény PlayIT Gamer Zónájában négy sátrat tömnek tele a legújabb konzolokkal, játékokkal és VR-eszközökkel. Ha kifulladtatok egy lasertag ütközet, vagy egy durvább játék után, akkor persze pihenni is lesz lehetőség: a GameStar Chill Zone-ban babzsákon lehet ejtőzni, miközben az GameStar újságarchívumból választott számokat lapozgatjátok és valami fincsi frissítőt kortyolgattok. 

Az első 100 regisztráló számára még a Plázsra való belépés is teljesen ingyenes lesz szóval megéri sietni! Regisztrálni ide kattintva tudtok. Természetesen a Plázs összes vendége számára díjmentesek lesznek maguk a Mozdulj Gamer programok. 

Chio Mozdulj Gamer Siófokon

Időpont: 2018. augusztus 15-16., 10:00-18:00
Helyszín: Plázs Siófok - Petőfi sétány 3, Siófok, 8600
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)