Hirdetés

Csapattal gyere és nyomj le mindenkit most szombaton!

|

A Millenárison vár téged és a csapatod a Chio Mozdulj Gamer: Sport Aréna most szombaton. Végig tudtok menni az összes kihíváson?

Hirdetés

Újabb izgalmas rendezvénnyel kedveskedik nektek a Chio és a Mozdulj Gamer Mozgalom. Ezen a héten szombaton vár benneteket a Sport Aréna a Millenárison, ahol egy kalandos, 13 állomás láncolatából felépített pályán kell végigmennetek.

Ahogy azt már megszokhattátok, ismét egy teljesen ingyenes rendezvényre invitál benneteket a Mozdulj Gamer, azonban a részvétel most is regisztrációhoz kötött. A www.mozduljgamer.hu oldalon kell három fős csapatoknak jelentkezniük, hogy próbára tehessék magukat a Sport Arénában. Itt változatos feladatokat kell megoldanotok. A Felfedező tábor jóvoltából rögtön egy akadálypályával indít az Aréna. Ezután a  Chio Just Dance Kinect állomás következik, ahol természetesen a táncé lesz majd a főszerep. Az egészséges életmód teszt sátorban nem meglepő módon az életmóddal és elsősegély nyújtással kapcsolatos tesztet kell kitölteni. A célba rúgás sem maradhat el, majd a Sport Navigátor jóvoltából a sport ötödölő következik. Ez valahogy így fog festeni:

Rögtön ezután a kosárpályán kell megmutatni, mire is vagytok képesek. Az ezt követő állomás a GameStar sátor lesz, ahol FIFA-ban és a valóságban is meg kell mutatni, hogy ti vagytok a labda ördögei (egy félidő ellenünk, és egy dekázóverseny is vár titeket). Ezután ismét labdajáték jön, ugyanis a floorball célba lövés lesz a következő állomás. Az ügyességi és gyorsasági állomáson vicces ügyességi feladatokkal kell megbirkóznia a csapatnak. A Mozdulj és nyerj állomásnál már érezni fogjátok, hogy közel a cél, célbalövés és ping-pong mellet már csak csocsót kell nyomni, és teljesítettétek a próbákat.

Jól hangzik? Akkor várunk titeket is május 28-án délelőtt 10 órától a Millenárison! Előzőleg azonban semmiképpen se felejtsetek el regisztrálni, csak így lehet részt venni a versenyen.

Chio Mozdulj Gamer: Sport Aréna

Időpont: 2016 május 28., 10:00-18:00
Helyszín: Millenáris, 1024 Budapest, Kis Rókus u.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)