Hirdetés

Halász Judit és az aréna istenei

|

Ez nem egy punkzenekar neve, a múlt szombati gyereknapi PlayKid részeként egy izgalmas Sport Arénával is várt benneteket a Chio Mozdulj Gamer. Mutatjuk, milyen volt a buli a Millenárison!

Hirdetés

Lezajlott a Chio Mozdulj Gamer csapatversenyes rendezvénye, a Sport Aréna. Május 28-án a Millenárison megrendezett PlayKID-en mérhették össze erejüket a három fős csapatok, miközben egyébként egy csomó jópofa családi program és Halász Judit koncert boldogította a nagyérdeműt.

A tizenhárom állomásból álló versenyen csak a legügyesebb triók értek célba. A Chio Mozdulj Gamer: Sport Aréna természetesen rengeteg sporthoz köthető kihívást kínált a versenyzőknek de az izmaitok használata mellett az egészséges életmóddal kapcsolatos tudásotokat is bizonyítanotok kellett, hiszen egy tesztet is meg kellett oldani ebben a témában.

Nézzétek meg fent a rendezvényről készített videónkat, melyben arról is szó esik, hogy ebben az évben még milyen Mozdulj Gamer programokra számíthattok még. Havonta lesz mindig valami meglepetés, szóval érdemes figyelni a www.mozduljgamer.hu oldalt, és persze a GSO-t. 

Ha nem szeretnétek lemaradni a többi videónkról sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar hivatalos YouTube csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)