Hirdetés

Így táncolt Isti és Unfield a Chio Mozdulj Gameren

|

A szegedi PlayIT-en a Chio Mozdulj Gamer keretében egy Just Dance verseny is zajlott, ahol a látogatók Isti és Unfield ellen is kipróbálhatták magukat.

Hirdetés

Az idei évben még jobban felpörög a Chio Mozdulj Gamer mozgalom, havi rendszerességgel invitálunk titeket olyan rendezvényekre, ahol a videojáték és a mozgás egyaránt szerepet kap. 

Legutóbb a hétvégén megrendezett szegedi PlayIT-en találkozhattatok a Chio Mozdulj Gamerrel, ahol lasertag, csocsó, kosárlabda és hoverboard mellett Just Dance-ezni is lehetett. A táncos játék szórakoztató (pláne azoknak, akik a táncot nézik) megmozgat, és már az is segít, ha valaki ebben napi szinten pár számot eltáncol. A szervezők versennyel is készültek, melyen Isti és Unfield is részt vett. Hogy melyikőjük nyert, és hogyan élték meg az egészet, azt a fenti videóban mondják el. 

További videókért iratkozzatok fel csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)