Hirdetés

Szirmai Gergő téged is megtanít gördeszkázni

|

Szirmai Gergő lett a Chio Mozdulj Gamer áprilisi nagykövete, így valószínűleg senki sem lepett meg az, hogy melyik sportág került a középpontba ebben a hónapban.

Hirdetés

Már megszokhattátok, hogy a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom ebben az évben minden hónapban egy új youtubert választ nagykövetének. Most Szirmai Gergő kapta a szépen csengő Mr. Április címet, az AFK Légió, a Gameday Iroda, és a Hollywood Hírügynökség fenegyereke pedig egyből deszkára pattant. 

Gergő követői pontosan tudják, hogy milyen rég óta rajong a gördeszkázásért, így nem csoda, hogy kedvenc sportjaként is ezt nevezte meg. Az alábbi videóban részletesen mesél a deszkázáshoz fűződő viszonyáról, valamint elhint pár információmorzsát arról, hogy hamarosan egy oktatóvideó sorozatot indít majd el az AFK Légió nevű YouTube-csatornáján. Ha régóta gondolkozol, hogy bele szeretnél vágni ebbe a sportba, akkor eljött a te időd!

Április 29-én a PlayIT-en ismét lesz ingyenes Mozdulj Gamer rendezvény, ahol Gergőt kihívhatjátok majd egy gördeszkás szlalomversenyre, a legjobbak pedig értékes ajándékokkal felpakolva mehetnek haza. 

A Chio Mozdulj Gamer ebben a hónapban is megtartja Kérdések órája nevű livestreamjét, ahol szintén a deszkázásról lesz szó. Szirmai Gergő és Jassek Balázs (a Stég - Queen City Boardshop képviseletében) válaszol majd a kérdéseitekre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)