Hirdetés

Videojáték Zsolti sportlövésznek állt

|

A Chio Mozdulj Gamer legújabb nagykövete három teljes hónapon át képzi magát, hogy kitanulhassa a sportlövészet trükkjeit.

Hirdetés

Eddig azt szokhattátok meg, hogy havonta adják át egymásnak a Mozdulj Gamer nagykövet címet az ország legkedveltebb videósai, viszont mostantól fogva némiképp megváltozik a rendszer. Ezentúl három hónapon át próbálja majd az aktuális youtuber nagykövet kitanulni az általa választott sportágat.

Hirdetés

Így lett Kovács Zsolti, vagy ahogy talán többen ismeritek Videojáték Zsolti a Chio Mozdulj Gamer nyári nagykövete. Zsolti egy igazán különleges sportágat választott, sportlövészeti edzésekre fog járni a következő három hónapban. Első videóját már el is készítette ezzel kapcsolatban. A felvételen hosszasan beszélget a sportágról a Honvéd Sportlövő Szakosztály vezetőjével, Záhonyi Attilával. 

A nyári nagykövet Honvéd Sportlövő Szakosztálynál töltött vendégeskedéséről mi készítettünk egy videót, ezt se felejtsétek el megnézni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)