Hirdetés

Videojáték Zsolti a sportlövész VB válogatóján járt

|

A Chio Mozdulj Gamer nagykövete megnézte, hogyan készülnek a jövő nagy lövésztehetségei.

Hirdetés

Videojáték Zsolti, a Chio Mozdulj Gamer aktuális nagykövete továbbra is azon munkálkodik, hogy három hónapos regnálása alatt minél többet megtudjunk a sportlövészetről. 

Hirdetés

Zsolti korábban saját magát is próbára tette ebben a különleges sportágban, az első szárnypróbálgatásairól készült videókat már mi is megmutattuk nektek. A Mozdulj Gamer nagykövete ezúttal a sportlövész VB válogatóra látogatott el, és versenyzőkkel, valamint a sportolók edzőivel beszélgetett. Mondanunk sem kell, a kameráját sem hagyta otthon, így most ti is megnézhetitek ezeket a beszélgetéseket. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni a Chio Mozdulj Gamer videóiról és remek sporteseményeiről, akkor mindenképp kövessétek a Mozgalom hivatalos Facebook oldalát

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)