Hirdetés

Vízibiciklizz ma délután a Chio Mozdulj Gamerrel!

|

DoggyAndival görkorizhattok és szelhetitek a habokat a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó vizén.

Hirdetés

Pár óra múlva elstartol a Chio Mozdulj Gamer legújabb sportrendezvényei, ahol DoggyAndival, a Mozgalom aktuális nagykövetével is találkozhattok. 

Hirdetés

14:30-kor indul a mi Mozdulj Gamer rendezvény első felvonása, a görkori verseny a Hősok terén. A görkorcsolyás szlalomkihívás után pedig a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótóhoz megyünk át, ahol 20 vízibicikli és 10 kétszemélyes kenu várja a gamereket. A vízben 100 

Mi már nagyon várjuk a közös mókát, az előrejelzések szerint az időjárás is nekünk kedvez, úgyhogy minden adott egy újabb remek Mozdulj Gamer programhoz. A vízből 100 darab Chio strandlabdából kell minél többet kihalásznotok, a legjobbak pedig DoggyAndival mérkőzhetnek meg a nagydöntőben. Természetesen ajándékokból sem lesz hiány, erről a Chio gondoskodik. 

Mi már nagyon várjuk a közös mókát, az előrejelzések szerint az időjárás is nekünk kedvez, úgyhogy minden adott egy újabb remek Mozdulj Gamer programhoz.

Ahogy azt már jól tudjátok, a Chio Mozdulj Gamer rendezvényei ingyenesek, viszont előzetes regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva tudtok regisztrálni. 

Chio Mozdulj Gamer vízibicikli verseny

Időpont: 2017. szeptember 8., 14:30-19:00
Helyszín: Városliget-Csónakázótó, Budapest, Olof Palme stny. 5, 1146
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: Itt tudsz regisztrálni!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)