Hirdetés

Csúszik a közös Chio Mozdulj Gamer vízibiciklizés, mutatjuk az új időpontot

|

A jelenleg zajló felújítások-építkezések miatt megváltozik a Chio Mozdulj Gamer vízibicikli verseny időpontja, de aggodalomra semmi ok!

Hirdetés

Eredetileg augusztus 25-én, vagyis a mai napon tartotta volna meg a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom a legújabb rendezvényét, a városligeti Csónakázótóban azonban éppen felújítás folyik, így módosítani kellett a Vízibicikli verseny időpontját.

Hirdetés

Szerencsére nem kell sokáig várnotok, az új hivatalos dátum szeptember 8, vagyis két hét múlva pénteken indul a móka, véssétek fel gyorsan az új időpontot a naptárba. Programok terén nem történik változás, minden marad a régiben, csal az iskolakezdés miatt immár 14:30-kor indul a Hősök terén a görkoris szlalomverseny DoggyAndival, a Chio Mozdulj Gamer aktuális nagykövetével. 16 órakor pedig most már tényleg irány a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó, ahol 20 vízibicikli és 10 kétszemélyes kenu várja a vállalkozókedvű gamereket. A vízi járműveket irányítva 100 darab Chio strandlabdából kell minél többet összeszednetek, a legjobbak a döntőben Doggyval mérkőzhetnek meg, a nyertesek pedig menő ajándékokra számíthatnak.

Természetesen mi is ott leszünk a rendezvényen, ilyen nagy forróságban kihagyhatatlan ez a hűsítő program.

Ahogy azt már jól tudjátok, a Chio Mozdulj Gamer rendezvényei ingyenesek, viszont előzetes regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva tudtok regisztrálni. 

Chio Mozdulj Gamer vízibicikli verseny

Időpont: 2017. szeptember 8., 14:30-19:00
Helyszín: Városliget-Csónakázótó, Budapest, Olof Palme stny. 5, 1146
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: Itt tudsz regisztrálni!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)