Hirdetés

Amerika Kapitány most nem pajzzsal, hanem olvasással segít

|

Chris Evans remek módot talált arra, hogy segítsen a gyermekeknek a karantént elviselhetőbbé tenni.

Hirdetés

Chris Evans már számos alkalommal bizonyította, hogy nem csupán a Marvel filmjeiben hős, hanem a magánéletben is. Folyamatosan jótékonykodik, menhelyről fogadott be kutyát és Amerika Kapitányként számos gyermek kórházi tartózkodását, életét tette már szebbé. És ez még nem minden.

Hirdetés

A színész úgy érezte, hogy a karanténban csücsülve is tehet valamit a köz érdekében, így azt találta ki, hogy Instagramon keresztül gyermekkönyvből olvas fel a fiataloknak, hogy így segítsen nekik átvészelni az otthon töltött időszakot, valamint felhívja rá a figyelmet, hogy mennyire fontos odafigyelni a rászoruló gyermekek alapvető szükségleteire ilyenkor, hiszen az iskola nem csupán a tanulást, de a napi többszöri étkezést is jelentette gyermekek millióinak. Éppen ezért csatlakozott azokhoz a sztárokhoz, akik a Save with Stories kampánnyal igyekeznek támogatást szerezni a Save the Children és a No Kid Hungry szervezetek számára. Ha szeretnétek ti is beszállni, ide kattintva megtehetitek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“If You Give A Dog A Donut” by Laura Numeroff, illustrated by Felicia Bond (published by @harperkids) - read by #ChrisEvans . THIRTY MILLION CHILDREN rely on school for food. Responding to the needs of kids during these school closures, @savethechildren and @nokidhungry have a new fund @SAVEWITHSTORIES to support food banks, and mobile meal trucks, and community feeding programs with funds to do what they do best—and also—with educational toys, books, and worksheets to make sure brains are full, as well as bellies. . If you can manage a one time gift of , please text SAVE to 20222. If another amount would work better for you, please visit our website—link in bio. There is no maximum and there is no minimum—together we will rise and together we can help. . Thank you and stay safe. XX #SAVEWITHSTORIES

#SAVEWITHSTORIES (@savewithstories) által megosztott bejegyzés,

Evans következő projektje egyébként az Apple TV+-ra készült limitált sorozat, a Defending Jacob lesz, amely egy bűnügyi thriller William Landay azonos című regénye alapján. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)